середу, 6 серпня 2014 р.

Трохи бібліотечного туризму в Одесі і не тільки :)

Свою відпустку я, працівник бібліотечної сфери, запланувала провести з подругою, чия робота ніяк не пов’язана з бібліотеками. Ми зібрались відпочивати в місті Одеса, і я запропонувала додати бібліотеки міста до нашого екскурсійного маршруту. Ділюсь нашими бібліотечними і не бібліотечними враженнями від бібліотечно-туристичного маршруту, який підготувала бібліотечний координатор у проекті "Бібліотечний туризм: пізнай Україну та її бібліотеки" м.Одеса Анастасія Хлебникова.

вівторок, 5 серпня 2014 р.

Одеса долучилась до бібліотечно-туристичного маршруту!

До проекту Молодіжної секції УБА (МС УБА) «Бібліотечний туризм: пізнай Україну та її бібліотеки» приєднались бібліотечні координатори, які будуть координувати місто Одесу! 

Відтепер всі бібліотуристи, які бажають відвідати бібліотеки міста Одеси, можуть звертатись до членів МС УБА, працівників Одеської обласної бібліотеки для молоді ім.М.Маяковського – Алли Глусь та Анастасії Хлебнікової! Їхні контакти розміщено в розділі Координатори.


Наші бібліотечні координатори допоможуть Вам у створенні найоптимальнішого, найцікавішого бібліотечно-туристичного маршруту як для групи, так і для індивідуального візиту. Крім допомоги у створенні маршруту містом, бібліотечні координатори підкажуть найцікавіші місця для відвідання, допоможуть з вибором місця проживання, порадять заклади харчування тощо. 

На разі, проектом охоплено такі міста України, як Київ, Харків, Кіровоград, Вінниця, Одеса. Звичайно, плануємо залучати й інші міста та цікаві бібліотеки. Приєднуйтесь до проекту Бібліотечний туризм! Подорожуємо Україною разом!