пʼятницю, 22 серпня 2014 р.

Навіщо відвідувати місто Миколаїв?

І все ж таки, навіщо людям їхати до Миколаєва? 
Створено проект Молодіжної секції УБА "Бібліотечний туризм: пізнай Україну та її бібліотеки", визначилися із координаторами по місту, треба ж людей зазивати. І почали ми із колегами перебирати наші пам’ятки. Не аби скільки назбирали! Найяскравіші бібліотеки міста Миколаїв описано в розділі Бібліотеки України, то ж варто розказати й про саме місто Миколаїв.

1424_7_2.jpg
Миколаївський сквер Ради Європи

вівторок, 19 серпня 2014 р.

Вінниця туристична (частина третя)

Продовжуємо огляд цікавинок міста Вінниця. Про широковідомий фонтан Рошен, набережну річки Південний Буг, пам’ятку архітектури обласного значення, побудовану головним архітектором Вінниці Г.Г. Артиновим – Вінницьку обласну універсальну бібліотеку ім. К.А. Тімірязєва і вищий навчальний заклад, названий на честь всесвітньо відомого хірургу, анатома та педагога М.І. Пирогов читайте в першій частині Вінниці туристичної. Якщо Ви не читали про Центральний міський парк міста Вінниця з космічним пам’ятником кішки, другу за висотою споруду після Емпайр-Стейт-білдінг у Нью-Йорку – Вінницьку телевежу, яскраву та оновлену бібліотеку-філію №11 Вінницької міської централізованої бібліотечної системи та окутану легендами Вінницьку обласну психоневрологічну лікарню ім. академіка О.І. Ющенка, радимо до читання другу частину Вінниці туристичної

понеділок, 18 серпня 2014 р.

18 порад мандрівнику-початківцю

Будь-яку людину надихають мандри. Вони дарують позитивні емоції, розширюють кругозір і залишають в пам’яті хороші моменти. Американський фотограф Ерік Кім після тридцятиденної поїздки європейськими країнами склав список порад для мандрівників-початківців і поділився ними у своєму блозі. Деякі з них можуть бути надзвичайно корисними для під час мандрування бібліотечними маршрутами України і світу.