пʼятницю, 15 липня 2016 р.

Корисні сервіси для мандрівок

Є багато корисних сервісів для мандрівків, які роблять мандрівки найбільш зручними. Але деякі з них створені, щоб робити мандрівки дешевими. Найвідоміші з них до Вашої уваги.

Couchsurfing – всесвітній сайт гостинності. Багато хто про нього чув, багато хто заходив глянути, а дехто навіть створив там власний обліковий запис і зрідка випробовує щастя, відправляючи листи з проханнями про притулок. То як збільшити свої шанси на безкоштовне поселення та навчитися писати “досконалий request”? Про це та багато іншого читайте нижче.
Каучсерфінг – не просто “сайт, де можна намутити собі безкоштовну вписку в іноземній державі”. Це, насамперед, величезна соціальна мережа мандрівників і тих, хто прагне такими стати. Люди відкривають вам двері свого дому, свого світу і своєї країни в обмін на вашу історію та спілкування. Це важливо, оскільки на розумінні цього у підсумку ґрунтується ваш реквест, свідомо чи ні.


Трохи сленгу

КС (кауч) – спрощена назва сервісу. Не плутати з Контр-страйком.
Хост – господар, сторона, що приймає.
Серфер – мандрівник, що шукає вписку.
Вписка – поселення, надання місця для ночівлі.
Реквест – запит, який серфери відправляють хостам, що їх зацікавили.
Референс – відгук, коментар, який серфер і хост залишають один одному.


Все про каучсерфінг дивитися тут 

Skypicker.com

Skypicker.com – наглядний і зручний пошук квитків лоукост авіакомпаній. Знайомтеся, це www.skypicker.com – найбільш наглядний і зручний сервіс для пошуку квитків lowcost авіакомпаній. Користуватися ним надзвичайно просто – правою кнопкою мишки клікаєте по країні чи місту звідки хочете летіти, а лівою обираєте куди.


Ідеально підходить для пошуку авіаперельотів у напрямку “будь-куди” (anywhere). Шукає перельоти зі стиковками (як на скріншоті, зі Львова до Парижу через Мілан). У полях “Звідки” і “Куди” можна вказати місто, країну, чи навіть декілька аеропортів у певному радіусі (radius search). Ви не обмежені вибором дати +-3 дні, можете задати діапазон подорожі декілька днів, місяць чи “будь-коли” (anytime). Сайт пропонує купити квитки з націнкою. Але знаючи маршрут і дату рейсу, не проблема самому перейти на сайт потрібної авіакомпанії і придбати квиток.

BlaBlaCar

BlaBlaCar  це найбільша у світі спільнота попутників (сайт і мобільні додатки для iOS та Android), що об'єднує водіїв і пасажирів, яким по дорозі, з простою метою — подорожувати вигідно і зручно. Ефективна команда служби підтримки користувачів, сучасні веб та мобільні рішення, швидко зростаюча спільнота користувачів  все це робить BlaBlaCar унікальною платформою для ефективних та економних подорожей для мільйонів користувачів по всьому світу. 

BlaBlaCar це частина глобального тренду, що вирішує купу наших з вами проблем. Для звичайного мандрівника це можливість зекономити до 70% бюджету поїздки або проїхатись з вітерцем і значно більшим комфортом за ті ж самі гроші. Також під час поїздки вам одразу забезпечені нові знайомства і глибоке задоволення від віри в те, відсутність власного авто у вас глобально впливає на екологію.

Як користуватися сервісом читайте тут.  

 

Немає коментарів:

Дописати коментар