четвер, 10 липня 2014 р.

П'ятірка колоритних бібліотек Києва (відкриття перше)

Україна бібліотечна – унікальна країна, адже тільки у нас є аж дев’ять національних бібліотек! Сім з них знаходяться саме в Києві. Ще в столиці є державні, спеціалізовані, публічні, університетські та шкільні бібліотеки. І кожна має свою особливість. З точки зору бібліотечного туризму, варто відвідати наступні бібліотеки міста Києва.

вівторок, 8 липня 2014 р.

І де ж ночувати?

Приїжджаючи до якогось міста на декілька днів, в першу чергу, доводиться думати, де переночувати. Кожна людина шукає оптимального поєднання зручного житла, прийнятної вартості і комфорту. Гостинний Київ може прийняти тисячі відвідувачів, пропонуючи житло за різними цінами і на різні смаки. Пропонуємо Вашій увазі варіанти організації ночівлі для гостей міста Київ.

Батьківщина-мати, м.Київ
(автор: Семен Широчин)

понеділок, 7 липня 2014 р.

Вінниця туристична (частина перша)

Ось Ви думаєте, куди б можна було б поїхати? А друзі питають: “А ти бачив вінницький фонтан?” І тут ти думаєш: “А й справді, стільки про нього говорять, треба й собі відвідати!”. 

Тому хочу Вас порадувати, бібліотечний туристе, що Вінниця – надзвичайно мальовниче та культурне місто в центральній Україні, на перехресті торгівельних шляхів та культурних традицій заходу та сходу.