середу, 18 лютого 2015 р.

Прогулянка містечком мрійників

Є такі місця, про які одразу й не пригадаєш, коли плануєш прогулянку. Вони сховані вдалині від проторених маршрутів. Але якщо хочеться прогулятись там, де можна віднайти все що завгодно, поєднати велич старовинної архітектури і індустріальну могутність будівль 70-х років, погодувати білок чи доторкнутись до космічного апарату, то треба завітати до Київського Політеху. 

Маленьке містечко мрійників науки, що прагнуть до зірок та не цураються галасливого відпочинку. Воно овіяне вільним студентським духом, де кожна прогулянка затишними алеями перетворюється на маленьку пригоду.

Головний корпус (№1) НТУУ "КПІ". Оригінал: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb....JPG

понеділок, 16 лютого 2015 р.

Туризмотерапія

Пілігрими, прочани, подорожні, екскурсанти, туристи… Вервечка цих непосидющих тягнеться із сивої давнини у сьогодення. Від давніх віків людство любить подорожувати, пізнавати нове.

Завдяки подорожам ми автоматично набуваємо нових знань, накопичуємо багато позитивної інформації та корисних навиків. Хочемо ми того чи ні, подорожі включають нас в освітні і пізнавальні процеси. Завдяки подорожам з’являються нові друзі. Мандрівки сприяють цікавим знайомствам. Таким чином маємо надійну комунікативну фішку. І це все в реалі, в нашому житті - не через мережу!!!

А які ще позитивні аспекти впливу подорожей на нас ми не взяли до уваги? Це і гармонізація настрою, і очищення душі від зайвих негативних нашарувань, і звільнення від стресу (а маємо його чи не щомиті), і повернення радості в життя, і насичення новими враженнями. А головне – це енергетична підтримка, насичення життєвою енергією через позитивні емоції

Ось і маємо нову галузь в медицині, давно описану відомими вченими – туризмотерапію.


Фото: http://www.prirodasibiri.ru/?id_page=13&id_razd=147