пʼятницю, 9 жовтня 2015 р.

Фестивальна Україна восени


Спекотні літні дні відійшли та змінилися на осінні прохолодні. Але і в цей час відбувається багато культурних подій, фестивалів. Знайомтеся, обирайте собі до смаку, і нумо до розваг!

ІІІ міжнародний фестиваль радості JoyFest
Коли: 9-11 жовтня 2015 року. 

Де: м.Київ, музей історії міста Київ
Вхід: платний.

Міжнародний фестиваль народних театрів і аматорського мистецтва JoyFest - унікальний фестивальний майданчик в Україні. Щороку на нього збираються народні театральні колективи, а також молоді художники й фотографи з різних регіонів України та різних куточків світу. У програмі Фестивалю радості JoyFest: вистави, фото та художні виставки, майстер-класи, кінопокази.


середу, 7 жовтня 2015 р.

Мандри до серця України. Полтава

Полтава – це серце України. Його історія налічує більше 1000 років. Тут гуляли хлопці з дівчатами на хуторах біля Диканьки, відбувалася історична Полтавська битва, доречі історико-культурний заповідник «Поле Полтавської битви» - єдиний в України входить до Міжнародної організації військово-історичних музеїв під егідою ЮНЕСКО, включений до всесвітнього туристичного маршруту.


вівторок, 6 жовтня 2015 р.

Полтава приєдналась!

Вітаємо бібліотечних координаторів з Полтави - Оксану Чернявську та Олену Тарасенко, методистів з Полтавської обласної бібліотеки для дітей.

Запрошуємо Вас у Полтаву, де Ви зможете ознайомитися з багатьма унікальними культурними, архітектурними пам´ятками й гарно провести час. Відпочинок у Полтаві – це відпочинок у духовному центрі України.


Місто Полтава й Полтавська область – історичне місце на карті нашої держави, з котрим пов´язано багато легенд. Полтава – зелене й чисте місто, батьківщина багатьох українських діячів культури й мистецтва. Полтава здавна славиться своєю літературною спадщиною, в місті над Ворсклою жили та творили класики нової української літератури, чиї імена носять нині бібліотеки Полтави. Які саме – читайте у пості "Мандри до серця України".

понеділок, 5 жовтня 2015 р.

Книжка за вподобайку та репост

А тепер час на акцію з подарунками!

Бажаєте книжку Стівена Кінга "Містер Мерседес"?



Три простих кроки і трохи вдачі:
1) Вподобати сторінку Бібліотечного туризму у Facebook
2) Зробити репост цієї публікації зі сторінки проекту
3) Чекати на радісне сповіщення 25-го жовтня.

Методом випадкового вибору числа (дякуємо за програми випадкового генерування чисел), оберемо переможця, якому відправимо книжку поштою.