вівторок, 1 грудня 2015 р.

Перший день зими

Шановні бібліотечні туристи, вітаємо вас з першим днем зими. 

Зима, завітавши в українські міста та села, змінює, зачаровує, запрошує до своїх розваг. У зими їх чимало. Найпопулярнішими країнами зимового туризму є Австрія, Франція, Італія, Швейцарія, Польща. В Україні ви можете попробувати багато видів зимового туризму, а саме: гірські лижи та слалом, сноубординг та сноутюбинг, ковзанярство, покататися на снігоходах, всюдиходах, санях, тощо.

Найпопулярнішим місцем відпочинку в Україні взимку безперечно є Карпати. Відпочинок в Карпатах має свої переваги:
Гірське повітря, екологічно чиста місцевість, активний відпочинок на свіжому повітрі.

Широкий асортимент розваг. Окрім класично-зимових катаннь на гірських лижах та сноубордах, в Карпатах свій відпочинок можна урізноманітнити короткими пішими походами в гори, зимовими сходженнями на Говерлу, катанням на конях, санях тощо.

Зручність сполучення. Зважаючи на який саме курорт вам потрібно дістатися, ви можете скористатися послугами залізниці чи доїхати автобусом. З великих міст (Івано-Франківськ, Чернівці, Ужгород) регулярно відправляються маршрутні автобуси в сторону усіх популярних курортів.

Комфортне проживання.  Величезний вибір з-поміж готелів, садиб, хостелів дозволить обрати житло відповідно до ваших побажань та можливостей.

Доступність. Попри популярність відпочинку в Карпатах, ціни на проживання та основні розваги суттєво нижчі, ніж на європейських курортах.


Загалом усі можливі розваги в зимових Карпатах легко поділити за напрямами: відпочинок на гірськолижних курортах, лижні походи, та як окрему категорію виділити новорічний відпочинок, оскільки додаткові вихідні дозволяють значно ширше використати можливість відпочити взимку в горах.



Місць, де покататися на лижах у Карпатах, досить багато. Найвідоміші з них - Буковель, Драгобрат, Ясиня, Пилипець, Подобовець, Плай, Мигове, Славське, Ворохта, Вишків, Розлуч, Орявчик-Звенів, Плаюць, Ізки, Тисовець, Красія, Перевал Німчич, Динамо-Тростян, Цецино, Волосянка, Хуст, Шаян та ін. Траси різного рівня складності - від найпростіших для дітей та початківців лижників, до найскладніших для спортсменів.

І, наостанок, ви вже чули? Скоро Новий Рік!

2 коментарі:

  1. Здравствуйте!

    Спасибо огромное за Ваш блог! Скажите пожалуйста, как я могу добратся обественным транспортом до Пилипця с отеля Словянка, вот его сайт что б Вы поняли где я нахожусь: http://slovyanka.com/ Что б Вы поняли мне лучше всего именно общественный, можно несколько пересадок, но подешевле. Очень буду благодарен если Вы мне поможите. Спасибо за внимание!

    ВідповістиВидалити
  2. Коля, чи ви знаете де знакодится готель Фомич http://www.hotel-fomich.com.ua/ ??? Якщо так, то я Вам просто зможу розповісти в кого спитати) бо так Вам росписувати дуже багато.

    ВідповістиВидалити