четвер, 3 грудня 2015 р.

Зима. Fest. Україна

Чого хочеться взимку найбільше? Снігу, розваг, катань на санчатах, ігр в сніжки, активного та веселого відпочинку, ялинок, Нового Року, а ще зігрітися. В українських фестивалях є всього потрошку – обирайте до смаку.
Дайджест фестивалів на грудень 2015.

XV міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez»
Коли:3, 4, 5, 6, 12 грудня 2015
Де: Львів
Вхід платний
XV міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez» відзначає свій ювілей. В цьому році вільна інтелектуальна музика буде звучати в чотирнадцяти культурних центрах України та Польщі. Шанувальників джазу очікують: мультикультурний проект Du.Du; відкриття року в Польщі «Jazz nad Odra» Vehemence Quartet; Logan Richardson & Igor Osypov Quartet; та ще багато чого. Бонусом фестивалю стане музична презентація Львівської школи джазу та сучасної музики.

Фестиваль глінтвейну чи «Глінтвейн weekend»
Коли: 5 грудня 2015
Де: Львівська обл., смт.Славське
Вхід платний
Червоний, білий, імбірний, закарпатський, європейський …. глінтвейни. Креативу організаторів не буде меж. Більше 20 унікальних глінтвейнів, більше 10 авторських грог, пуншей, фірмових зігріваючих чаїв.

Фестиваль позитивної трансформації життя КУКУМЯВКА
Коли: 5 - 6 грудня 2015
Де: Дніпропетровськ
Вхід безкоштовний
2 теплих і радісних дні на початку зими. Більше 80 майстер-класів від провідних тренерів України:славянські ігри та хороводи, мастер-класси для дітей (гончарство, кукла мотанка, казка-квест, кукольний театр своїми руками), психологія; арт-терапія та ще багато чого.

ІІ Кінофестиваль «Світло»
Коли: 6 - 8 грудня 2015
Де: Київ
Вхід платний
Ігрові, документальні, анімаційні роботи, музикальні кліпи, соціальні ролики презентують студії, режисери з України, зарубіжжя (Німеччина, Америка, Франція тощо).
Для бійців АТО, їх сімей, волонтерів вхід вільний (бронування обов*язкове).

Ярмарок на Поштовій площі «Європейська зима»
Коли:12 грудня 2015 - 10 января 2016
Де: Київ
Вхід безкоштовний
Програма міського свята буде вміщувати Дні Німеччини, Іспанії, Великобританії, Франції, Італії та України. На территорії Поштової площї будуть працювати фотозони, де можна буде зробити фото в декораціях тієї чи іншої країни. .

Парад Миколайчиків
Коли: 19 грудня 2015 р.
Де: Ужгород
19 грудня веселі шеренги дітей в червоних костюмах пройдуть від ялинки на Театральній площі вулицями міста, пригощая перехожих солодощами, Дзвонячи в дзвоники, співаючи рідзвяні пісні та створюючи атмосферу свята. Також в цей день зазвичай відбувається і парад великих Миколаїв.

Сімейний фестиваль «Файна Фест»
Коли: 19 - 20 грудня 2015
Де: Київ, НСК «Олімпійський»
Вхід платний
У програмі тренування від переможниці шоу «Зважені та щасливі», ярмарок, розваги для дітей та дорослих, пошта Діда Мороза, екскурсії по НСК «Олімпійський», майстер-класи тощо.

3D-шоу «Вартові Мрій»
Коли: 19 - 31 грудня 2015
Де: Київ
Вхід платний
В грандіозному  3D-шоу зберуться кращі танцори, циркові артисти, акробати та гімнасти, а 3D-технології створять відчуття занурення в високотехнологічне шоу.  

Хай ваша зима буде сніжною та веселою!
З мріями про сніг,
Козаченко Ольга.

Немає коментарів:

Дописати коментар