понеділок, 7 грудня 2015 р.

Ідеї подарунків для мандрівників

Невдовзі свята. Шукаєте подарунок для мандрівника чи мандрівниці? Тут для вас зібрані ідеї щодо корисних для мандрівок подарунків.  


Обкладинка для закордонного паспорта

Необхідна річ, яка дозволить вберегти паспорт від крадіжки, зношення, забруднення. А різноманітні варіанти дизайну зможуть вас порадувати.
Мінус – кожного разу на митниці вам доведеться знімати обкладинку.

Ціна: від 35 грн.

Конверт для документів

Всі ті потрібні документи (роздруківки авіаквитків, страховка, паспорт, запрошення тощо), які безпорадно валялися у вашій сумці, тепер ви зможете розмістити в чарівному конверті для документів. Ціни коливаються залежно від матеріала з якого виготовлено конверт.

Подушка для мандрівників, маска для сну, беруші.

Все це подарує вашому мандрівнику комфортний сон в будь яких умовах.

Ціни:

Подушка – від 60 грн.

Маска для сну – від 50 грн.

Беруші – разові до 10 грн, багаторазові від 40 грн.


Валіза

Найважливіша річ після документів. Нова дизайнерська валіза або валіза з великою кількістю кишень стане незабутнім подарунком. Ціна залежить від розмірів, побажань, фірм, тощо.


Органайзер для проводів

Вся сучасна техніка вимагає шнурів для зарядження та інших функцій, а тому в мандрівку доведеться взяти багато шнурів. Органайзер для проводів стане корисною річчю при користуванні великою кількістю проводів.

Ціна: від 60 грн.

Пояс безпеки для грошей

Покладіть свої гроші всередину пояса, який зачиняється на блискавку, і за їх збереження не хвилюйтесь.


Ціна: від 190 грн. 
Термобілизна

Зігріє в будь-якій зимовій мандрівці.

Ціна: залежить від розміру.

Швидковисихаючий рушник

Рушник зроблений зі спеціальної тканини, яка дозволяє вбирати об´єм влаги в декілька разів більший за об*єм рушника, легко віджимається, швидко сохне та займає дуже мало місця.

Ціна: від 180 грн.

Скретч-мапа

Карта з картону чи пластику з нанесеною на ній таємною інформацією під захисним покриттям, що стирається. Оригінальний дарунок, який дозволяє  позначати місця, де ти вже побував. Може бути окремої країни чи світу. Мову карти також можна обирати до смаку.

Ціна: від 350 грн.




Немає коментарів:

Дописати коментар