пʼятницю, 9 січня 2015 р.

Як тебе не любити, Києве мій! Новий проект з розвитку туризму

Всеукраїнська громадська організація «Українська бібліотечна асоціація» стала переможцем конкурсу проектів Європейської культурної фундації (EuropeanCulturalFoundation, ECF) та у 2015 році буде впроваджувати проект, спрямований на розвиток туризму у м.Києві.
Робоча група з виконання проекту, що складатиметься з бібліотекарів, журналістів, культурологів, істориків, фахівців з реклами і PR та інших зацікавлених волонтерів, працюватиме на базі Державної бібліотеки України для юнацтва, створюючи контент як для пішохідних, так і для віртуальних екскурсій.

Проектом передбачається створення екскурсій українською та англійською мовами як для мешканців України, так і для іноземних гостей столиці, підготовка екскурсоводів та користування сучасною бібліотекою як «третім простором», де працює ініціативна група фахівців та впроваджує проект у життя із застосуванням наявних бібліотечних ресурсів.

У межах реалізації проекту ми оголошуємо про першу робочу зустріч у форматі «творчої сесії» 20-ти креативних учасників проекту задля вироблення ідей для розробки маршрутів оригінальних авторських екскурсій Києвом.

Для реалізації проекту шукаємо активних волонтерів, а саме: бібліотекарів, журналістів, істориків, екскурсоводів, культурологів, кінематографістів, архітекторів, фахівців з реклами і PR та інших зацікавлених осіб.

Дата і місце «творчої сесії»: 30 січня 2015 року, Державна бібліотека України для юнацтва (м.Київ, просп. 40-річчя Жовтня, 122).

Щоб стати учасником проекту і взяти участь у «творчій сесії», необхідно зареєструватися за цим посиланням до 25 січня 2015 року.

Давайте разом покращимо імідж нашої рідної столиці в очах гостей зі всієї України та навіть світу і покажемо Київ таким, яким його ще ніколи не бачили.


Більш детальна інформація за наступними контактами:
Вікторія Польова, адміністративний координатор Виконавчого офісу УБА
Телефон: (044) 383-14-32

Немає коментарів:

Дописати коментар