вівторок, 1 липня 2014 р.

Старт проекту Бібліотечний туризм

В липні 2014 року стартує проект Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації (МС УБА) «Бібліотечний туризм: пізнай Україну та її бібліотеки». Метою проекту є обмін досвідом між бібліотекарями України, популяризація бібліотек у суспільстві шляхом включення бібліотек до туристичних маршрутів регіону. У вкладці Про проект читайте детальний опис проекту.

Розділ Бібліотеки України є своєрідною бібліотечною візитівкою міста, де висвітлюється інформація про найцікавіші для відвідування бібліотеки міста. Звичайно, даний перелік не є вичерпним. На Бібліокарті зображено розміщення бібліотек з бібліотечно-туристичного маршруту та їхню контактну інформацію. Кольором позначено бібліотеки різних типів: національні, державні, публічні, університетські.




Плануєте поїздку в інше місто України? Залиште час на відвідування місцевих бібліотек! Бібліотечні координатори проекту допоможуть скласти оптимальний бібліотечно-туристичний маршрут. Бажаєте долучити Вашу бібліотеку до бібліотечно-туристичного маршруту Вашого міста? Звертайтесь до бібліотечного координатора Вашого міста. 

Надсилайте цікаву інформацію про Вашу бібліотеку та місцеві заходи, на які варто потрапити відвідувачам Вашого міста, на електронну пошту ospoznyakov@gmail.com

З питаннями звертайтесь до керівників проекту – Вікторії Польової (+38093 981-39-31, Victoria.polyova@gmail.com) або до Олександра Познякова (+38099 375-44-71, ospoznyakov@gmail.com).

Немає коментарів:

Дописати коментар