четвер, 2 липня 2015 р.

Оголошено дати липневих безкоштовних прогулянок Києвом

Ура! Знову безкоштовні прогулянки Києвом!


За проектом Української бібліотечної асоціації «Як тебе не любити, Києве мій!», що фінансується Європейською культурною фундацією, оголошуємо дати чотирьох безкоштовних прогулянок, що відбудуться у липні 2015 р.

8 липня  «ЗНАННЯ, ЩО ДОЛАЮТЬ ЗЛАМИ СТОЛІТЬ». Початок – о 17.00. Гід: Ткаченко Ніна. Переглянути час та місце зустрічі, а також записатись на прогулянку Ви можете тут.
9 липня — «ЗАГУБЛЕНІ У ЧАСІ». Початок – о 15.00. Гід: Уралова Олександра. Прогулянка без музикантів. Переглянути час та місце зустрічі, а також записатись на прогулянку Ви можете тут.
13 липня — «ПАНЬКІВЩИНА: ВІД ЛАТИНСЬКОГО КВАРТАЛУ — ДО УКРАЇНСЬКОГО ПАРНАСУ». Початок – о 14.00. Гіди: Польова Вікторія та Кострикіна Лариса. Переглянути час та місце зустрічі, а також записатись на прогулянку Ви можете тут.
18 липня — «ЗАГУБЛЕНІ У ЧАСІ». Початок – о 11.00. Гід: Уралова Олександра. Прогулянка з музикантами. Переглянути час та місце зустрічі, а також записатись на прогулянку Ви можете тут.
19 липня — «TERRA INCOGNITA У ЦЕНТРІ КИЄВА». Початок – о 10.00. Гіди: Гребельник Наталя та Кузмінова Тамара. Переглянути час та місце зустрічі, а також записатись на прогулянку Ви можете тут.
26 липня — «TERRA INCOGNITA У ЦЕНТРІ КИЄВА». Початок – о 10.00. Гіди: Гребельник Наталя та Кузмінова Тамара. Переглянути час та місце зустрічі, а також записатись на прогулянку Ви можете тут.

Кількість учасників кожної прогулянки обмежена! Встигніть зареєструватись! Просимо реєструвати кожну людину окремо!

Деталі читайте на сайті проекту УБА "Як тебе не любити, Києве мій!"

Немає коментарів:

Дописати коментар