понеділок, 10 серпня 2015 р.

Оголошуємо дати безкоштовних прогулянок Києвом у серпні 2015 р.

За проектом Української бібліотечної асоціації «Як тебе не любити, Києве мій!», що фінансується Європейською культурною фундацією, оголошуємо дати безкоштовних прогулянок Києвом, що відбудуться у серпні 2015 р.


12 серпня — «ЗАГУБЛЕНІ У ЧАСІ». Початок – о 16.00. Гід: Уралова Олександра. Переглянути час та місце зустрічі, а також записатись на прогулянку Ви можете тут — http://travel.ula.org.ua/zapysatys-na-prohulyanku/zahubleni-u-chasi/.

26 серпня — «ЗНАННЯ, ЩО ДОЛАЮТЬ ЗЛАМИ СТОЛІТЬ». Початок – о 17.00. Гід:  Хлус Наталія. Переглянути час та місце зустрічі, а також записатись на прогулянку Ви можете тут — http://travel.ula.org.ua/zapysatys-na-prohulyanku/znannya-scho-dolayut-zlamy-stolit/.

29 серпня — «ПАНЬКІВЩИНА: ВІД ЛАТИНСЬКОГО КВАРТАЛУ — ДО УКРАЇНСЬКОГО ПАРНАСУ». Початок – о 11.00. Гід: Бахін Сергій. Переглянути час та місце зустрічі, а також записатись на прогулянку Ви можете тут — http://travel.ula.org.ua/zapysatys-na-prohulyanku/pankivschyna-vid-latynskoho-kvartalu-do-ukrajinskoho-parnasu/.

30 серпня — «TERRA INCOGNITA У ЦЕНТРІ КИЄВА». Початок – о 10.00. Гіди: Гребельник Наталя та Кузмінова Тамара. Переглянути час та місце зустрічі, а також записатись на прогулянку Ви можете тут — http://travel.ula.org.ua/zapysatys-na-prohulyanku/terra-incognita-v-tsentri-kyeva/.

30 серпня — «ЗНАННЯ, ЩО ДОЛАЮТЬ ЗЛАМИ СТОЛІТЬ». Початок – о 11.00. Гід:  Ткаченко Ніна. Переглянути час та місце зустрічі, а також записатись на прогулянку Ви можете тут — http://travel.ula.org.ua/zapysatys-na-prohulyanku/znannya-scho-dolayut-zlamy-stolit/.

31 серпня — «ЗАГУБЛЕНІ У ЧАСІ». Початок – о 12.00. Гід: Уралова Олександра. Прогулянка без музикантів. Переглянути час та місце зустрічі, а також записатись на прогулянку Ви можете тут — http://travel.ula.org.ua/zapysatys-na-prohulyanku/zahubleni-u-chasi/.
\

Деталі на сайті проекту.

Немає коментарів:

Дописати коментар