середу, 4 лютого 2015 р.

«Творча сесія» нового туристичного проекту УБА

У рамках проекту УБА «Як тебе не любити, Києве мій!» успішно пройшла робоча зустріч у форматі «творчої сесії». 30 січня 2015 року на базі Державної бібліотеки України для юнацтва зібрались творчі небайдужі активісти та зробили свій вклад у розвиток туризму в Києві.

Група № 2 з розробки маршруту прогулянки Києвом

Підтримує проект і Київська міська державна адміністрація (КМДА). Олена Овчаренко, начальник відділу промоцій та маркетингу Управління туризму КМДА поділилась з учасниками заходу інформацією про розвиток туристичної сфери у Києві та розкрутку бренду «Київ – місто, де все починається». Відвідала захід і представник Фундації Дарини Жолдак, партнер УБА, і представила можливості співпраці у рамках проекту «Як тебе не любити, Києве мій!». І не дивно, адже Фундація тісно співпрацює з Fedoriv Hub, засновник якої – Андрій Федорів (https://www.youtube.com/watch?v=YvS7Hj1CII4) створив логотип (http://fedoriv.com/projects/kyiv/) Києва, який зараз активно використовується.

Основним завданням для активістів стало розробити в групах нові маршрути цікавих прогулянок Києвом із залученням бібліотек до маршруту. В групах працювали бібліотекарі, екскурсоводи, журналісти, викладачі, редактори, поліграфісти, студенти. Завдяки такій разноплановій аудиторії групи представили різнопланові та цікаві маршрути Києвом. Звичайно, за декілька годин проробити готовий маршрут з урахуванням всіх вимог нелегко, але це можливо при наступних зустрічах груп. А зустрітись завжди можливо на базі Державної бібліотеки України для юнацтва, яка є базою для розвитку проекту.

Даний проект спрямований на розвиток туризму у Києві та залученню бібліотек до туристичних маршрутів як туристичних об’єктів та бази, на основі якої розвивається активна туристична діяльність. Проект передбачає, крім розробки маршрутів, ще й навчання гідів та власне проведення прогулянок, на які ми Вас щиро запрошуємо.

На основі отриманих даних експерти розроблять методичні поради по реалізації таких туристичних проектів у інших містах України. Давайте разом розвивати активну туристично-краєзнавчу діяльність на базі бібліотек!

Немає коментарів:

Дописати коментар