понеділок, 3 жовтня 2016 р.

Комфорт-бібліотека для дітей – вперше у Львові

4 жовтня о 14 год. 00 хв. урочисто відкриє свої двері для малих та дорослих львів’ян оновлена після капітального ремонту, який здійснено за кошти міського бюджету, бібліотека-філіал №42 Централізованої бібліотечної системи для дітей м. Львова.


Комфорт-бібліотека для дітей на Патона, 4/2 – відкритий інноваційний простір «без стін», наповнений новими підрозділами та територіями. Нова концепція бібліотеки для дітей втілена за зразком сучасної європейської бібліотеки. 

Оновлення бібліотеки в одному з найбільших мікрорайонів міста відбувалось у 2 етапи.
В березні 2016 року відкрився Публічний Простір Підлітка з власною Спорт-ареною, Коворкінг-студією та ІТ-плацом, що надало кожному можливість активно навчатися, спілкуватися, обмінюватися ідеями та допомагати один одному, залишаючись незалежним і вільним. 




Завершує цей простір Релакс-закапелок – найкомфортніше місце для усамітнення, роздумів, «тихого читання» та спілкування з найближчими друзями.

Завершився ІІ етап, за яким єдиний комплекс простору комфорту в усіх його значеннях – інтелектуальному, творчому, психологічному, соціальному та фізичному – створює Територія інтерактивної взаємодії, умовно поділену на три зони.

Book-локація чекає любителів читання, де відбуватимуться презентації книг, літературні квести, читання-імпровізи та інші події, пов’язані з книгою.



Інтелект-портал створює можливість для інтелектуального розвитку користувачів: пізнавальні студії, інноваційні проекти та соціальне репетиторство – ці послуги надаватимуть, як працівники бібліотеки, так і волонтери, а також громадські організації та об’єднання.

Креатив-форум – своєрідна мікс-територія, яка може бути кінозалом, міні-галереєю та місцем для творчих зустрічей.



«МАЛЮКs» – особлива територія для найменших читачів бібліотеки. Тут відбуватимуться вже традиційні «літературні сніданки» та заходи за програмою «Росту і розвиваюсь» в рамках проекту «Львів – місто літератури».

В Комфорт-бібліотеці для дітей передбачено багато різноманітних «побутових дрібниць» для користувачів – членів місцевої громади, наприклад, «Парковка для візочків» та інші.
   
Контактна особа:
Жигалова Еріка Арпадіївна
Тел. +38032 262-20-16   

Немає коментарів:

Дописати коментар